ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Posted: 24 Ιουνίου 2010 in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Ενάντια στο «μονόδρομο» τους να πάρουμε την κατάσταση

στα χέρια μας και να παλέψουμε…

Στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει, γι’ αυτό και στη γειτονιά μας, τα Πατήσια, πήραμε την πρωτοβουλία να φτιάξουμε αυτή την επιτροπή ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Θεωρούμε πως όλοι μαζί μπορούμε και πρέπει να αντιπαλέψουμε τους «μονόδρομους» τους για το δικαίωμα μας στη ζωή με αξιοπρέπεια.

Στα πλαίσια αυτά σας καλούμε σε Εβδομάδα Δράσεων που διοργανώνουμε στο κτήμα Δρακοπούλου (Πατησίων 356-358) από το Σάββατο 26 Ιουνίου έως την Παρασκευή 2 Ιουλίου, η οποία θα περιλαμβάνει:

  • Σάββατο 26 Ιουνίου στις 21:30 : Προβολή του ντοκιμαντέρ (2007) του Κριστιάν Ρουό «Οι Άνθρωποι της LIP: Η Φαντασία στην Εξουσία». Στον απόηχο της εξέγερσης του Μάη του ΄68, το 1973 ξεκίνησε απεργία στην ωρολογοποιία LIP που κινδύνευε να κλείσει. Το ντοκιμαντέρ αναβιώνει βήμα βήμα τη συνειδητοποίηση των ειδικευμένων εργατών της LIP.
  • Τρίτη  29 Ιουνίου στις 19:00 : Χαριστικό παζάρι. Φέρνουμε και ανταλλάσουμε ρούχα και οικοδομούμε δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης. Από τις 20:00 και ύστερα καλούμε τους κατοίκους των Πατησίων στην ανοιχτή εβδομαδιαία συνέλευση της Πρωτοβουλίας.
  • Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 19:30 : Κρίση – Χρέος – Μέτρα κυβέρνησης,ΔΝΤ και Ε.Ε – Εναλλακτικές λύσεις. Ανοιχτή συζήτηση με τους οικονομολόγους ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ και ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ. Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με μουσική, ποτό, φαγητό.
Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.