ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

Posted: 8 Μαΐου 2010 in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ

Την Τετάρτη 28-04-2010 στο Κτήμα Δρακόπουλου, έγινε μια πρώτη συνάντηση και συζήτηση, για τη συγκρότηση μιας επιτροπής Πατησιωτών ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.

Κοινή εκτίμηση όλων είναι ότι τα μέτρα που ήδη γνωρίζουμε, αλλά και αυτά που έρχονται, βάζουν στο στόχαστρο, κατακτήσεις και δικαιώματα των εργαζομένων της χώρας μας. Μας γυρνάνε πολλές δεκαετίες πίσω. Μας υπόσχονται ότι μεγάλο κομμάτι του κόσμου και των εργαζομένων θα φτάσει κάτω από τα όρια της φτώχειας, ακόμα και στα όρια της επιβίωσης.

Δεν θα μείνουμε απαθείς. Σ΄αυτήν την επίθεση κανείς δεν περισσεύει. Εργαζόμενοι (Δημόσιοι και Ιδιωτικοί), μερικώς απασχολούμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαίοι, φοιτητές, νοικοκυρές, συνταξιούχοι, μετανάστες. Κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος του. Να ορθώσουμε τοίχο αντίστασης απέναντι σ΄αυτά τα μέτρα. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

  • Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς και στην πανεργατική απεργία της Τετάρτης 05-05-2010.
  • Για τον λόγο αυτό κάνουμε εξορμήσεις την Παρασκευή 30-04 και την Τρίτη 04-05 στις 18:30 στο σταθμό του ηλεκτρικού των Άνω Πατησίων.
  • Την Τρίτη 04-05 στις 20:00 στο κτήμα Δρακόπουλου θα γίνει η επόμενη συνάντηση μας.
  • Περιμένουμε την ανταπόκριση όλων σας.

Πρωτοβουλία Κατοίκων Πατησίων ενάντια στα μέτρα κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.